Miért válasszam az Aqua.hu-t?

Az gazdaság egyre jelentősebb szegmensét adja a számítástechnikai piac és az informatikával foglalkozó üzletek. A számítástechnikai boltok jelentős forgalmat bonyolítanak le, mivel olyan termékeket árulnak, amik nélkül ma már nehéz meglennie a városi, értelmiségi munkát végző embernek. De a legtöbben, ha máshol nem, otthon, szórakozásra használjuk a különböző eszközöket. A sok számítástechnikai bolt között nyilván vannak különbségek, azonban a vásárlók között nagy népszerűségnek örvend a négy budapesti és egy székesfehérvári üzlettel üzemelő Aqua eletromax.

Hatalmas választék

A jól áttekinthető holnapon több mint kétezer terméket találni raktáron, azaz azonnal megvásárolhatóként, és ennél sokkal több rendelhető. Asztali számítógépek, ahhoz szükséges alkatrészek, notebookok, kiegészítők (például notebook táskák) széles választéka várja az érdeklődőt. A piacvezető cégek közül megtalálni a Dell és Acer laptopokat is, de ezek inkább csak a közkedveltség miatt emelhetők ki, mert egyébként a legtöbb márkát és típust forgalmazzák.

Boltok Budapesten és Székesfehérváron

Amellett, hogy a webshopon keresztül kedvezménnyel lehet vásárolni, az üzletekben az „aquás srácok" mindig szívesen és türelmesen segítenek, azoknak a vásárlóknak is, akik kevésbé járatosak az informatikában. A számítástechnika mesterei sem tudják őket olyan kérdéssel vagy igénnyel megtalálni, amire ne legyen felelet. A www.aqua.hu-n meggyőződhet erről.