Mecsek-rally 2016 - www.ledkijelzők.hu

A rally autósport szerelmeseinek egyik legnagyobb dilemmája, hogy a hegyi szakaszokon melyik kritikus kanyar környékén foglalják el helyüket, hogy a lehető legjobb pozícióból szemlélhessék a verseny izgalmas pillanatait. Ezen a problémán tud segíteni a mobil LED fal technológia. Ha kicsit előre szaladunk az időben, akár még elképzelhetőnek is tarthatjuk, hogy a rally versenyek emblematikus szakaszain telepített LED falakon keresztül nézhetjük meg, hogy más, tőlünk akár kilométerekre lévő szakaszokon épp milyen izgalmas események történnek.

Ledfalak Így nem maradunk le egyetlen jó pillanatról sem. A gyorsan, egyszerűen, szinte bármekkora méretben telepíthető LED falak nem igényelnek különösebb műszaki előkészítést. llyen LEDfalakat a www.LEDkijelzők.hu weboldalan is láthat. A kedvezőtlen időjárási feltételek nem befolyásolják a működésüket. Azon sem kell sokat gondolkodni, hogy miképp tájoljuk a LED falak elhelyezkedését, hiszen a napsütés iránya nem fogja befolyásolni a látott kép élvezhetőségét.

Automatikus fényerőszabályzásának köszönhetően bármilyen napsütés intenzitás mellett maximálisan élvezhető, közel 17 millió színárnyalatú képet fogunk kapni. Egy LED fal beruházása első látásra költségesnek tűnhet, de hosszú élettartalma, alacsony meghibásodási statisztikája, valamint alacsony üzemeltetési költsége hasonló rendezvények sorozatos előfordulása esetén racionális döntésnek tűnhet. (További információkért látogasson el ide.)