Szállások

Kapcsolódjon ki Jesoloban

Jesolo a velencei tengerpart egyik legnépszerűbb és legmodernebb állomása, épp ez az oka is annak, hogy sok fiatal látogatja. Olaszország nyaralás tekintetében verhetetlen választás. Jasolo üdülőhelyét a modern épületek, a felhőkarcolók, a kereskedelmi és vendéglátó létesítmények összessége jellemzik. Éppen ezért főként azok számára teszi vonzóvá a várost, akik a pörgős nyaralóhelyeket keresik. Amennyiben te erre vágysz, kattints internetes oldalunkra és foglalj helyet ide!

Bővebben...

Hajdúszoboszló apartman nyaraláshoz

Hajdúszoboszló egy csodálatos hely, ahova minden embernek legalább egyszer érdemes ellátogatni, hogy kikapcsolódhasson és meglátogathassa a fürdőt!

Bővebben...

Családi apartman

Amennyiben olyan szálláshelyre vágyik, mely közel van a Balaton parthoz, akkor nem kell tovább keresgélnie. Apartmanunk mind a pihenni vágyókat, mind pedig a bulizó fiatalokat (például Balaton Sound alatt) szívesen látja. Foglalásával azonban igyekeznie kell, hiszen kedvező árképzésünknek köszönhetően hamar megtelik a vendégház.

Bővebben...

Wellness hotel

Wellness hotellel már sok helyen találkozhatunk az országban, de vajon mindegyik megüti azt a szintet, amit elfogadhatónak találunk? Én nyugodt szívvel merem ajánlani a Noszvaji wellness hotelt!

Bővebben...

Családbarát hotel

A családbarát hotel az a hely, ahol nem csak a kicsik, hanem a nagyok is nagyon jól tudják érezni magukat, mi pedig legjobb tudásunk szerint ezen fáradozunk! Válassza a mi hotelünket!

Bővebben...

Thermal Hotel

Utazzon el Ön is a híres, nevezetes Thermal Hotel-be, ami nem máshol, mint Mosonmagyaróváron található! Az élmény garantált!

Bővebben...

Hotel Budapest

Szálljon meg Ön is ha nem is többre, mint pár napra nálunk, biztosan jól fogja érezni magát barátaival, vagy ismerőseivel, esetleg családjával! Ne feledje: Budapesten lenni jó!

Bővebben...

Balatoni kikapcsolódás

Ön nyaralt már a Balatonnál? Tudta, hogy a legtöbb magyar nem nyaralt még a Balatonon? Itt az alkalom. Jöjjön és nyaraljon Siófokon a városban, ahol soha nem áll meg az élet. Nem csak a szórakozás garantált. Különböző programok választéka minden évszakban.

Bővebben...

Siófoki Dorina Apartman

Dorina Wellness Apartman Siófokon várja  pihenni vágyókat. Korlátlan szolgáltatását élvezhetik az ide látogatók. Számtalan lehetősége van arra, hogy kipihenje magát, de a wellness pihenés kicsiknek nagyoknak, testnek és léleknek. De mi tartozik bele wellness szolgáltatásunkba?

Bővebben...

Egyedi szálloda Győr

Mint ahogy a bejegyzés címe is mutatja, szállodánk, azaz az Amstel hattyú Fogadó minden tekintetben igazán egyedinek mondható! Ha ellátogat hozzánk, kóstolja végig finom ételeinket is!

Bővebben...