Álomszótár

A szkeptikusok számára is érdekes olvasmány lehet Rosta Erzsébet weboldala. A könyvei ismertetésén túl, számtalan érdekes cikkel, írással örvendezteti meg az olvasót. Az objektív, dokumentált írások többek között elődeink életébe is nagyobb rálátást biztosítanak. Tudja-e például, hogy a fog elvesztése álom milyen sok jelentéssel bírt számtalan kultúrában. A fogak, mint az egészséges külső és egészség egyik legfontosabb mutatói szerepeltek a köztudatban.

Bővebben...

Takarítás Budapesten

Amennyiben Ön, illetve cége, vállalkozása, üzlete Budapesten takarítót keres, takarítást szeretne otthonában, lépcsőházában, irodájában, bátran forduljon hozzánk! Ingyenes felméréssel és ajánlatkéréssel.
takarítási árak: Árainkat minden esetben az elvégzendő feladatok mennyiségének, munkaigényének megfelelően alakítjuk ki - a megrendelő számára a lehető legkedvezőbb konstrukciót kínálva.

Bővebben...

A raklap újrahasznosítás fajtái

Ahogy a XXI. század emberek kreativitásához és széles látóköréhez illik, ma már a raklapokat korántsem csak a raktárakban használják. Raklap újrahasznosításnál láttunk már virágládát, ágyat, asztalt, bárpultot a leselejtezett vagy ép faalkalmatosságokból. Azért mégsem kell attól félni, hogy a raklapok átveszik hatalmat a különböző bútorkereskedők polcain vagy a hobbiosztályokon. Elsősorban ugyanis a logisztikai életben, a szállítmányozásban van rájuk szükség. A raklapok azok a szigorú előírások szerint készült termékek, amelyekre okos szervezéssel akár 1000-1300 kilogramm árut is felhalmozhatnak a raktárosok. Körültekintéssel persze, de a masszív raklapok tényleg elbírnak ennyit, magasabb vagy alacsonyabb kupacban.

Bővebben...

Debrecen honlapkészítés gyorsan

Amelyik cégnek manapság még nincs weblapja, az valószínűleg még nem érzi át ennek súlyát, azaz jelentőségét! Igenis 2014-ben szükség van színvonalas online megjelenésre, marketingre!

Bővebben...

Kiadó iroda/ingatlan

Cégünk Budapest egyik legkiválóbb ingatlannal foglalkozó vállalata, amely mind a fővárosban, mind pedig számos vidéki településen kínál kiadó, valamint eladó lakásokat. Ugyanakkor lakások felújítását, modernizálását is vállaljuk. Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek mind az ingatlangazdálkodás, mind pedig építőipar területén. Számos, komoly referenciával rendelkező vállalkozóval állunk állandó kapcsolatban, ami garanciát jelent a kivitelezési munkák magas színvonalú elvégzésére. Kiadó iroda/ingatlan esetében forduljon hozzánk!

Bővebben...

Természetgyógyászat

Mindenki tudja, hogy minden gyógyszernek van mellékhatása. Ezért ma már sokan a természetgyógyászat nyújtotta lehetőségeket részesítik előnyben. Az alternatív gyógymódoknak számos módszere van, kezdve a házi patikától az agykontrollon át egészen a természetgyógyászatig. Az orvosok, többnyire tüneteket gyógyítanak, a természetgyógyászat a betegséget. A természetben nagyon sok gyógyhatással bíró növényt találunk, melyeknek jótékony hatásuk van az emberi szervezetre, sőt egyes betegségeket meg is gyógyítanak.

Bővebben...

A Másnaposok szerencséje egy fantasztikus, őrült vígjáték

Szereted te is a vígjátékokat, melyeken nagyon jókat lehet nevetni, derülni? Amennyiben igen, úgy olvasd tovább a bejegyzést, majd látogass el weboldalunkra!

Bővebben...

Therautó bérlés - City Rent A Car Kft

A fő autóbérlési profilunkat jelentő hűtős teherautó bérlés mellett, már önálló teherautó kölcsönzési kategóriát is nyitottunk. Gyors, rugalmas, akár telefaxon keresztül is élhet autókölcsönző szolgáltatásunkkal. Weboldalunkat és kínálatunkat PC-n és mobil telefonon is böngészheti. Ha, autót bérelne, akkor nem kell mást tennie ...

Bővebben...

Foci vb tv közvetítés

Foci vb eredmények, játéktippek, menetrendek és a legfrissebb hírek — Igen, mindez bármikor könnyedén elérhető oldalunkon keresztül. Készülj fel te is a foci vb-re, informálódj a játékosokról és tudj meg mindent a csapatokról, edzőikről. A Brazíliában megszervezésre kerülő idei foci vb az egyik legnézettebb esemény világszerte, így Magyarországon is. Arról, hogy milyen dal válik majd a foci vb indulójává szintén honlapunkról lehet olvasni, de megsúgjuk már most, hogy lesz mit örüljenek a Jennifer Lopez és Pitbull-rajongók.

Bővebben...

UIC-EUR raklap újrahasznosítás

A raktárak elképzelhetetlenek áru... és raklapok nélkül. Nem hiába sorakozik mindegyik mellett, rendezett halomban raklap. Az biztonságos anyagmozgatás alfája és omegája az egyszerű, de nagyszerű faalkalmatosság. A törékeny és kevésbé kényes árut ugyanúgy fel tudják halmozni a raklapokra, ennek segítségével viszik fóliázni vagy pakolják a továbbszállító teherautó gyomrába. Ezért aztán nem árt egy s mást tudnunk a raklapokról. A legelterjedtebb típusa az UIC-EUR szabvány raklap.

Bővebben...