Hajdúszoboszló apartman nyaraláshoz

Hajdúszoboszló egy csodálatos hely, ahova minden embernek legalább egyszer érdemes ellátogatni, hogy kikapcsolódhasson és meglátogathassa a fürdőt!

Bővebben...

Kovácsoltvas kerítés

Vállaljuk kovácsoltvas és kovácsoltvas jellegű kertkapuk (úszókapu, tolókapu, egyszárnyú kapu, kétszárnyú kapu, kiskapu), kerítések, korlátok készítését, gyártását, szerelését egyedi méretekben is, széles szín és formaválasztékban. Akár tűzihorganyozva és/vagy szinterezve, időtállóságra felkészítve. Kézi vagy automatizált változatban. Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

Munkáinkat első osztályú minőségben, kiváló alapanyagokból, a lehető legnagyobb precizitással készítjük el.

www.szeferro.hu

 

Bővebben...

Mikor igényeljünk Széchenyi Kártyát?

Nyilván a legtöbb mikro-, kis- vagy középvállalkozás vezetőjének ismerős helyzet, hogy a jól megérdemelt bevételek csúsznak, ám az adó kifizetésével vagy a bérköltségek kiegyenlítésével nem lehet várni. Az ilyen szituációkban jelenthet megoldást a Széchenyi Kártya.

A kártya azoknak a felsorolt magyar vállalkozástípusoknak kínál segítséget, amelyek legalább egy teljes lezárt üzleti évvel rendelkeznek, nincs lejárt köztartozásuk, valamint megfelelnek az üzletszabályzatban meghatározott feltételeknek. Amennyiben ez mind igaz, gyors és egyszerűsített hitelbírálat alatt akár már három hét alatt megkaphatják a Széchenyi Kártyát. Ez már csak azért is hasznos, mert az állami kamattámogatásnak és a kezességi díjtámogatásnak hála a Széchenyi Kártya kedvező kamatozású, ráadásul számos költséget fel sem számolnak, ezért jelentős összeg marad a vállalkozók zsebében.

Bővebben...

Felszerelt kiadó irodák

Amikor valamelyik cég kiadó irodát választ, sokszor az imidzsteremtés szempontjából közelíti meg a döntést. A bérelt iroda a cég arculatát is tükrözi, s ilyen módon vajon milyen benyomást kelt az ügyfelekben, partnerekben? Ez mind nyilván valóban fontos szempont a kiadó iroda kiválasztásakor, ám azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a munkatársak, a napjaik nagy részét ott töltő beosztottaknak is kényelmes legyen a bérelt iroda.

Bővebben...

Hómotorral a Bihari hegyekben

A motorosszán túra egy újfajta, a hagyományostól eltérő téli extrémsportok közé tartozó csapatépítő program. Aki részt vesz motorosszán túrán, annak izgalomban és havas kalandokban nem lesz hiánya! Felejthetetlen élményekkel fog gazdagodni, amikről nagy izgalommal fog beszámolni majdani unokáinak is.

 

Bővebben...

Vasorrú bába

Egyre többen foglalkoznak az álomfejtéssel, hiszen ilyenkor a szimbólumokon keresztül tudatalattink a tudatnak üzen. Ha épp achátról álmodsz, érdemes átgondolnod, milyen dolgoktól kell megvédjed magad, életed, hiszen ez a nagy erővel rendelkező kő megvéd különféle varázslatoktól, balesetektől. Ha ilyen szimbólumok bukkannak fel álmaid során, akkor valószínű, hogy veszély leselkedik rád. Az álomfejtés persze nem ilyen egyszerű, megtanulni oldalunk segítségével megtanulhatod.

Bővebben...

Villanyszerelés Nyíregyházán

A Vagyonsystem Kft. biztonságtechnikai cég képviseli az élvonalat a vagyonvédelem Nyíregyháza és térsége területén. Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött, professzionális szakembereink révén és modern berendezéseink segítségével önnek is képesek vagyunk egy olyan rendszer kialakításában, mellyel maximális biztonságban tudhatja házát, családját és értékeit. Forduljon hozzánk bizalommal. További információkért pedig látogasson el honlapunkra.

Bővebben...

Bankszámlaválasztás okosan

A bankszámla vagy más közismert néven lakossági folyószámla a bankkal kötött pénzforgalmi keretszerződés alapján jön létre. A célja, hogy a pénzügyeket rugalmasabban, készpénz használata nélkül lehessen intézni. Napjainkban már az egyetemi beiratkozáskor vagy a munkahelyre felvételkor is alapkövetelmény a bankszámla megléte, ugyanis ezen keresztül történik minden pénzmozgás, ki- és befizetés is. A félelmekkel ellentétben a bankokban, a bankszámlákon biztonságban tudhatjuk pénzünket. A bankszámla és bankkártya segítségével nyitvatartási időktől és helyszíntől függetlenül könnyebb intézni a mindennapi pénzügyeket. Eddig jellemzően személyesen kellett a bankszámlát megnyitni, ám mára már van olyan bank, ahol ez is interneten keresztül történik. Azaz már azért sem kell bemenni a bankfiókba, hogy megnyissuk a bankszámlát, ez online is megtörténhet, rendkívül egyszerűen, gyorsan és az AXA Bank OKÉ bankszámlacsomagjainak köszönhetően most remek feltételekkel.

Bővebben...

Segway kölcsönzés

Egy érdekes randi megszervezése gyerekjáték. Budapest szívében kínálunk szuper szórakozási lehetőséget. Egy kellemes túrán fedezhetitek fel a látványosságokat, és az ismert város más színben tündököl. Rajtatok áll, mennyi időre és milyen útvonalon próbáljátok ki. Egy romantikus esti Segway Budapesten, a várban. Egy feledhetetlen séta, a Margit sziget lágy ölében, a természetben, távol a város minden zajától. Árminról, bérlési feltételekről érdeklődjetek a honlapunkon.

Bővebben...

Motor és robogó kipufogók

Szeretnél kicsit szerelgetni a motorodon, ki akarsz cserélni néhány alkatrészt benne, hogy jobban működjön és biztonságosabb legyen a motor? A biztonság a legfontosabb, ha a legjobb motor alkatrészek érdekelnek, akkor csak látogass el az oldalunkra, mert itt igazi minőséghez jutsz hozzá igazán alacsony árakon. Turbózd kicsit fel a motort látványilag illetve teljesítményileg is innen az oldalunkról. Rendelj innen, ha az igazi minőséget elérhető árakon szeretnéd beszerezni!

Bővebben...