Ipari szolgáltatások

Ha raklapra van szüksége, akkor PP Budafok

Egyutas raklap eladó, EUR raklap eladó – számos honlapon olvashatjuk ezt a felhívást. Nem véletlenül, hiszen a logisztikai területen akkora szükség van a raklapokra, hogy csak győzzék kielégíteni a vásárlói igényeket a különböző cégek. A P&P Budafok azonban több mint egyszerű cég, amely raklap adás-vétellel foglalkozik. A cég felvásárolja a használt vagy selejtes raklapokat, és kellő szaktudással, speciális munkával újra jó minőségű raklapot varázsol belőlük. Valóban követik mottójukat, amely szerint „semmi sem vész el, csak átalakul”, hiszen az újrahasznosított raklapok gyártásával egyszerre kínálnak környezettudatos és költséghatékony megoldást.

Bővebben...

Irodabérlésen gondolkodik?

Iroda kiadó. Áll hatalmas betűkkel a budapesti többemeletes épületeken elhelyezett molinókon. A főváros ugyanis telis-tele van irodabérlőkre váró kiadó irodákkal. A kínálat az irodapiacon hatalmas és rendkívül széles. A skálán egyaránt megtalálhatóak a kevésbé felszerelt, úgynevezett lakás iroda típusok, mint ahogy az "A" vagy "B" kategóriás extra szolgáltatásokkal bővített luxus irodák.

Bővebben...

Raktárbérlés az országban

Két-három évvel ezelőtt meglehetősen sötét képet mutatott a raktár piac. A szakemberek arról beszéltek, hogy a gazdasági válság miatt teljesen leálltak a fejlesztések, sokan odáig merészkedtek, hogy kijelentették, meghalt a raktárpiac. Úgy tetszett, nem túloznak: több korábbi bérlő kivonult, nagy kiadó raktárak maradtak üresen, a raktárbérlés pedig csak nem akar beindulni.

Bővebben...

Kovácsoltvas kerítés

Vállaljuk kovácsoltvas és kovácsoltvas jellegű kertkapuk (úszókapu, tolókapu, egyszárnyú kapu, kétszárnyú kapu, kiskapu), kerítések, korlátok készítését, gyártását, szerelését egyedi méretekben is, széles szín és formaválasztékban. Akár tűzihorganyozva és/vagy szinterezve, időtállóságra felkészítve. Kézi vagy automatizált változatban. Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

Munkáinkat első osztályú minőségben, kiváló alapanyagokból, a lehető legnagyobb precizitással készítjük el.

www.szeferro.hu

 

Bővebben...

A raklap újrahasznosítás fajtái

Ahogy a XXI. század emberek kreativitásához és széles látóköréhez illik, ma már a raklapokat korántsem csak a raktárakban használják. Raklap újrahasznosításnál láttunk már virágládát, ágyat, asztalt, bárpultot a leselejtezett vagy ép faalkalmatosságokból. Azért mégsem kell attól félni, hogy a raklapok átveszik hatalmat a különböző bútorkereskedők polcain vagy a hobbiosztályokon. Elsősorban ugyanis a logisztikai életben, a szállítmányozásban van rájuk szükség. A raklapok azok a szigorú előírások szerint készült termékek, amelyekre okos szervezéssel akár 1000-1300 kilogramm árut is felhalmozhatnak a raktárosok. Körültekintéssel persze, de a masszív raklapok tényleg elbírnak ennyit, magasabb vagy alacsonyabb kupacban.

Bővebben...

UIC-EUR raklap újrahasznosítás

A raktárak elképzelhetetlenek áru... és raklapok nélkül. Nem hiába sorakozik mindegyik mellett, rendezett halomban raklap. Az biztonságos anyagmozgatás alfája és omegája az egyszerű, de nagyszerű faalkalmatosság. A törékeny és kevésbé kényes árut ugyanúgy fel tudják halmozni a raklapokra, ennek segítségével viszik fóliázni vagy pakolják a továbbszállító teherautó gyomrába. Ezért aztán nem árt egy s mást tudnunk a raklapokról. A legelterjedtebb típusa az UIC-EUR szabvány raklap.

Bővebben...

Hatékony kiadó raktár bérlés

<!-- br {mso-data-placement:same-cell;} -->A raktarkereso.info az a honlap, amelyen a bérelhető raktárt keresők, illetve a kiadó raktárral rendelkezők egyaránt megtalálják számításaikat. Néhány szűrőfeltétel beállítása után a kiadó raktárak keresők máris számos budapesti vagy más, vidéki nagyvárosok ajánlatai közül válogathatnak, legyen szó raktárbázisról vagy önálló raktáregységekről. Az ajánlatok között talál A, B vagy C kategóriásat, zöld minősítéssel rendelkező környezetbarátat, most épülőt vagy azonnal bérelhetőt, netán eladó raktárt.

Bővebben...

Független irodakereső

Az ország egyetlen független irodakereső portálja, az irodakereso.info igényeinek megfelelően segít a tájékozódásban, a hirdetések mellett minden hasznos információt egy helyen összegyűjtve. Amennyiben kiadó irodát, bérelhető irodaházat keres – különösen Budapesten – számos ajánlat közül választhat. Csak meg kell adni a részleteket, és máris eldöntheti, A, B vagy C kategóriás, instant, eladó, most épülő vagy azonnal bérelhető, netán zöld minősítéssel rendelkező környezetbarát irodaházak közül akar választani. A leendő bérlő a kalkulátor segítségével könnyen kiszámolhatja, hogy pontosan mennyibe is kerül az adott irodaterület havi bérleti díja, bebútorozása, takarítása. Ráadásul a videók és 3D-s túrák a „helyszínen" kalauzolják végig az érdeklődőt, segítve a döntést.

Bővebben...

Hulladék átvétel

Maga a hulladék átvétel nem egy bonyolult dolog, gondolhatják páran! De, bizonyos értelemben pedig az, mivel nagyon összetett is tud lenni, amihez már jó, ha szakértelem is párosul! Így mi is tudunk segíteni ebben Önnek is!

Bővebben...

Konica Minolta fénymásoló

Ön is szeretne Konica Minolta termékeket, különösen fénymásoló berendezést? Amennyiben igen, nálunk még több információt megtudhat ezekről!

Bővebben...

Fotózás a-tól z-ig

Ha fényképészt keres aki áraikkal elérhetővé teszi szolgáltatásait bárki számára és mindemellett még profi szinten tevékenykedik rengeteg sok év gyakorlatával, akkor jó helyen keresgél. Legyen szó esküvőről, gyerek fotózásáról vagy tablófotózásról, mi az elképzeléseit megvalósítjuk.

Bővebben...

Nitrohigító ipari és otthoni felhasználásra

A nitrohigítót, mint a legtöbb hígítót festékek hígítására, illetve a festeni kívánt felület tisztítására, zsírtalanítására használjak.
Alkalmas továbbá az ecsetek kitisztítására is. A nitrohígítót elsősorban cellulóz-nitrát tartalmú festékek hígítására alkalmazzák. Hígításhoz való használatakor, a festékhez folyamatosan kell adagolni, és elkeverni. Ahhoz, hogy milyen arányban használjuk, a festéken lévő leírást érdemes alkalmazni.

Bővebben...

Műanyag nyílászáró árlista

Ön is szeretne tisztában lenni a költségekkel, ha nyílászárót cserél? A műanyag nyílászáró árak weboldalunkon tökéletes táblázatba foglalva találhatóak meg. Erre törekszünk, hogy könnyen kiigazodhasson a nyílászáró árakon, így nem kell Önnek külön írnia, hogy összehasonlíthassa az üvegezés és méretek szerinti árakat, ezt mi már megtettük Önnek.

Bővebben...