Mikor igényeljünk Széchenyi Kártyát?

Nyilván a legtöbb mikro-, kis- vagy középvállalkozás vezetőjének ismerős helyzet, hogy a jól megérdemelt bevételek csúsznak, ám az adó kifizetésével vagy a bérköltségek kiegyenlítésével nem lehet várni. Az ilyen szituációkban jelenthet megoldást a Széchenyi Kártya.

A kártya azoknak a felsorolt magyar vállalkozástípusoknak kínál segítséget, amelyek legalább egy teljes lezárt üzleti évvel rendelkeznek, nincs lejárt köztartozásuk, valamint megfelelnek az üzletszabályzatban meghatározott feltételeknek. Amennyiben ez mind igaz, gyors és egyszerűsített hitelbírálat alatt akár már három hét alatt megkaphatják a Széchenyi Kártyát. Ez már csak azért is hasznos, mert az állami kamattámogatásnak és a kezességi díjtámogatásnak hála a Széchenyi Kártya kedvező kamatozású, ráadásul számos költséget fel sem számolnak, ezért jelentős összeg marad a vállalkozók zsebében.

Szabadon felhasználható

A Széchenyi Kártya jelentős előnye, hogy az általa biztosított hitelt szabadon, kötöttségek nélkül arra lehet felhasználni, amire csak akarja. Ezért aztán jól jöhet kapacitásbővítéskor, stabil hátteret adhat hirtelen jött kecsegtető üzlet megkötéséhez, de felújíttathatja belőle gép- vagy eszközparkját is. A bankkártyával pedig bármikor utalhat, felveheti a pénzt vagy fizethet. Amennyiben még több információt szeretne megtudni a Széchenyi Kártyáról, látogasson el a Cégfinanszírozás Portálra.