Hitelválasztás okosan

800x600 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Elérkeznek az életben olyan helyzetek, amikor a továbblépéshez érdemes külső segítséget igénybe venni. Nincs ebben semmi rossz, hiszen az átgondoltan, megfelelő időben igényelt kölcsön a fejlődést jelenti magunk vagy a családunk számára. A kulcs mindig az, hogy gondos megfontolást követően válasszunk hitelt.

Bátran próbáljuk ki a hitelkalkulátort!

A www.hitelvalaszto.hu honlapon található hitelkakulátorok segítenek ebben. A honlap ténylegesen aszerint listázza az ajánlatokat, hogy ön a lehető legjobb lehetőséget találja meg. Legyen szó lakáshitel kalkulátorról vagy szabad felhasználású személyi hitel kalkulátorról, a cél, hogy az ügyfél jól járjon. Az ingatlan hitel kalkulátor, a lakás hitelkalkulátor mind segít megtalálni a megfelelő konstrukciót.

A hitelfelvétel szempontjai

A Hitelválasztó az előbb felsorolt okok miatt rengeteg pénzt takaríthat meg az érdeklődőnek. Képzeljük csak el, a lakás hitelkalkulátor segítségével kiválasztunk egy hitelt, amelynek törlesztőrészlete 2000 forinttal kevesebb, mint egy másik ajánlaté. Egy húszéves futamidejű lakáskölcsönnél ez majdnem félmillió forintos megtakarítás, és ennél még nagyobb differenciákat is találhatunk az egyes ajánlatok között. A pénzspórolás mellett az időmegtakarítás sem csekély: rengeteg időt vinne el, ha egyesével kellene átnézni a bankok hitel kalkulátorait, és úgy összehasonlítani, hogy milyen lehetőséget dobnak ki a szabad felhasználású vagy az ingatlan hitel kalkulátorok.