Bankszámlaválasztás okosan

A bankszámla vagy más közismert néven lakossági folyószámla a bankkal kötött pénzforgalmi keretszerződés alapján jön létre. A célja, hogy a pénzügyeket rugalmasabban, készpénz használata nélkül lehessen intézni. Napjainkban már az egyetemi beiratkozáskor vagy a munkahelyre felvételkor is alapkövetelmény a bankszámla megléte, ugyanis ezen keresztül történik minden pénzmozgás, ki- és befizetés is. A félelmekkel ellentétben a bankokban, a bankszámlákon biztonságban tudhatjuk pénzünket. A bankszámla és bankkártya segítségével nyitvatartási időktől és helyszíntől függetlenül könnyebb intézni a mindennapi pénzügyeket. Eddig jellemzően személyesen kellett a bankszámlát megnyitni, ám mára már van olyan bank, ahol ez is interneten keresztül történik. Azaz már azért sem kell bemenni a bankfiókba, hogy megnyissuk a bankszámlát, ez online is megtörténhet, rendkívül egyszerűen, gyorsan és az AXA Bank OKÉ bankszámlacsomagjainak köszönhetően most remek feltételekkel.

Hogyan működik az online bankszámlanyitás?

A Bank honlapján csak ki kell tölteni az egyszerű lépésekből álló űrlapot, aztán máris örülhetünk a sikeres online bankszámlanyitásnak.

A bankszámla attól az időponttól használható, amikor a Bank az Ön által megadott helyen és időpontban az ügyfél-azonosítást elvégezte. Ráadásul, aki az AXA Bank OKÉ bankszámlákhoz kapcsolódó különböző feltételeket is teljesíti, az 0 forintos bankszámlát nyitott, ingyen, olyat, amelynek nincs havi számlavezetési díja. Részletekést látogasson el a https://www.axabank.hu/OKE/ honlapra