Hitel és pénzügyi szolgáltatások

Mire figyeljünk a babaváró hitelnél?

Bár viszonylag egyértelműnek tűnnek a babaváró hitel feltételei, ám akadnak esetek, amikor felvetődhetnek kérdések. Érdemes például végigvenni, mi történik akkor, ha valaki örökbefogadás esetén igényelni ezt a hitelkonstrukciót.

Bővebben...

Hitelválasztás okosan

800x600 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Elérkeznek az életben olyan helyzetek, amikor a továbblépéshez érdemes külső segítséget igénybe venni. Nincs ebben semmi rossz, hiszen az átgondoltan, megfelelő időben igényelt kölcsön a fejlődést jelenti magunk vagy a családunk számára. A kulcs mindig az, hogy gondos megfontolást követően válasszunk hitelt.

Bővebben...

Miért olyan népszerű a bankszámlanyitás?

Még manapság is sokan hezitálnak a bankszámla nyitáson, pedig igazán nehéz elképzelni a mindennapokat bankszámla nélkül. A bankszámla nyitással megkönnyíthetjük a kiadások rendezését, nem beszélve arról az el nem hanyagolható tényről, hogy a legtöbb munkáltató átutalással fizeti ki a munkabért.

Bővebben...

Elégedetlen jelzáloghitelével?

Tervezze újra a lakáshitelét úgy, hogy kevesebbet kelljen fizetnie, mint eddig bármikor. Ebben a Sberbank Magyarország Zrt. („Sberbank”) siet a segítségére, a patinás pénzintézet ugyanis remek megoldást kínál lakáshitel kiváltásra a meglévő lakáshitelükkel elégedetlen ügyfeleknek.

Bővebben...

Megoldások öngondoskodásra

A megtakarított összeggel rendelkezőkben felmerülhet a kérdés, mégis, mibe érdemes fektetni a megkeresett pénzt? A kérdéssel összefügghet egy másik fontos téma, azaz, milyen nyugdíjas évek várnak önre? Nem esik messze egymástól a kettő: érdemes öngondoskodásra áldozni, hogy az állam által folyósított nyugdíjjal együtt, vagy amellett gondtalan nyugdíjas éveket biztosítson magának.

Bővebben...

Euróárfolyam változás

A pénzügyek bizony meglehetősen fontosak az emberek számára, hiszen ha nincs pénz, akkor gyakorlatilag nincsen semmi, se étel, se lakás, se élet. Biztosan egyből önt is érdeklik a pénzügyek, amint meglát egy kecsegtetőt reklámot a meggazdagodásról. Annyit mindenképpen tudnia kell, hogy ez nem megy egyik napról a másikra és rengeteg gyakorlás, tapasztalatszerzés, munka kell hozzá. A honlapunkra, ha betéved, akkor talán mi tudunk értékes információkkal szolgálni ez ügyben, például naponta megtekintheti az aktuális Euro árfolyam alakulását.

Bővebben...

Mikor igényeljünk Széchenyi Kártyát?

Nyilván a legtöbb mikro-, kis- vagy középvállalkozás vezetőjének ismerős helyzet, hogy a jól megérdemelt bevételek csúsznak, ám az adó kifizetésével vagy a bérköltségek kiegyenlítésével nem lehet várni. Az ilyen szituációkban jelenthet megoldást a Széchenyi Kártya.

A kártya azoknak a felsorolt magyar vállalkozástípusoknak kínál segítséget, amelyek legalább egy teljes lezárt üzleti évvel rendelkeznek, nincs lejárt köztartozásuk, valamint megfelelnek az üzletszabályzatban meghatározott feltételeknek. Amennyiben ez mind igaz, gyors és egyszerűsített hitelbírálat alatt akár már három hét alatt megkaphatják a Széchenyi Kártyát. Ez már csak azért is hasznos, mert az állami kamattámogatásnak és a kezességi díjtámogatásnak hála a Széchenyi Kártya kedvező kamatozású, ráadásul számos költséget fel sem számolnak, ezért jelentős összeg marad a vállalkozók zsebében.

Bővebben...

Bankszámlaválasztás okosan

A bankszámla vagy más közismert néven lakossági folyószámla a bankkal kötött pénzforgalmi keretszerződés alapján jön létre. A célja, hogy a pénzügyeket rugalmasabban, készpénz használata nélkül lehessen intézni. Napjainkban már az egyetemi beiratkozáskor vagy a munkahelyre felvételkor is alapkövetelmény a bankszámla megléte, ugyanis ezen keresztül történik minden pénzmozgás, ki- és befizetés is. A félelmekkel ellentétben a bankokban, a bankszámlákon biztonságban tudhatjuk pénzünket. A bankszámla és bankkártya segítségével nyitvatartási időktől és helyszíntől függetlenül könnyebb intézni a mindennapi pénzügyeket. Eddig jellemzően személyesen kellett a bankszámlát megnyitni, ám mára már van olyan bank, ahol ez is interneten keresztül történik. Azaz már azért sem kell bemenni a bankfiókba, hogy megnyissuk a bankszámlát, ez online is megtörténhet, rendkívül egyszerűen, gyorsan és az AXA Bank OKÉ bankszámlacsomagjainak köszönhetően most remek feltételekkel.

Bővebben...

KGFB az MKB Bank biztosítójától

Az MKB Bank híres megbízhatóságáról és kiszámíthatóságáról. Ezeket a pozitív tulajdonságait kamatoztatná a biztosítási piacon is. Számos biztosítást kínál, amely közül a lakás mellett kiemelkedik a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás. Ha közeleg jelenlegi kgfb-jének biztosítási évfordulója, vagy nemrég vásárolt (új vagy használt) gépjárművet, különösen aktuális ennek kérdése. Az www.mkbbdirekt.hu oldalon minden információt megtalál, de néhány fontosat itt is összegyűjtöttünk.

Bővebben...

KGFB kalkulátor

A gépjármű fenntartási költségeihez hozzátartozik, hogy kötelező biztosítást kell kötni. Erre a következő esetekben lehet szüksége. A biztosító váltás évfordulóján, amennyiben olcsóbb vagy jobb kötelező biztosításra szeretné lecserélni a már meglévőt. Magától értetődő, hogy gépjárművásárláskor is szükség van rá, az új vagy használt esetén is azonnal kell a kgfb.

Bővebben...

Adósságfogyasztó Hitel - Citibank

Az Adósságrendező - Adósságfogyasztó Citibank Személyi Hitellel kiválthatja bármely fedezet nélküli hitelét, pl:

  • folyószámlahitel,
  • hitelkártya tartozás,
  • áruhitel,
  • autókölcsön,
  • személyi kölcsön

A meglévő adósságai rendezésén felül akár plusz hitelösszeget is igényelhet, amelyet szabadon használhat fel arra, amire csak szeretné.

Az adossagfogyasztas.hu weboldalon kiszámolhatja, hogy mennyivel járhat jobban!

Bővebben...

Faktoring - számla kiegyenlítés gyorsan

Amennyiben Önnek van vállalkozása, úgy biztosan találkozott már olyan partnerrel, aki csak hosszú fizetési határidőre egyenlíti ki számláit, így az Ön cége is akár a számla kiállítását követően csak hónapokkal később jut a pénzéhez. Ennek az állapotnak az orvoslására tökéletes megoldást nyújt a faktoring. Olvassa tovább!>>

Bővebben...

Kötelező biztosítás 2013 online is megköthető bárki számára

Válassza a mi kötelező biztosítás kalkulátor szolgáltatásunkat weblapunkon, melyben egészen biztosan nem fog csalódni!

Bővebben...

Hitel kalkulátor - a könyebb döntés érdekében

A Citibank személyi kölcsön kalkulátor használatával egyszerű, gyors és pontos információhoz juthat az Ön egyedi hitelkonstrukciójával kapcsolatban.

Bővebben...

További cikkeink...