Műanyag ablakok beépítése garanciával

Műanyag ablakok széleskörű és minőségi gyártásával és a termékek szakszerű beépítésével foglalkozunk. Nyílászáróink különböző kivitelezésben válaszhatók, mind a termékek színeit, mind pedig azoknak méreteit tekintve. Ugyanis ma már egy műanyag nyílászáró, műanyag ablak, illetve ablakkeret vagy profil sem kell, hogy feltétlenül fehér színű legyen!

Milyen színű és anyaghatású ablakprofilok léteznek?

Manapság már nem kell ragaszkodnunk a klasszikus fehér színhez akkor sem, ha történetesen éppen a műanyag ablakok tartósságát és jó hő védelmét, valamint zaj elleni védelmét választjuk, az egyébként nagyon szép és meleg hatású fa ablakok, nyílászárók helyett. A fa nyílászárók persze nagyon szépek, természetes hatásuk van – azonban sajnos, a fa, mint anyag hőre táguló hatásának, tulajdonságainak köszönhetően nem olyan jól zárják ki a hideget vagy a meleget a lakásból, illetve a vízzel szemben sem olyan ellenállóak, mint a vegyi úton előállított, speciális célra kifejlesztett és legyártott műanyag termékek.

Viszont a szépségét nagyon szeretjük: szívesen és előszeretettel alkalmaznánk a fát továbbra is nyílászáróinkon, mint ahogyan elő szeretettel kezdtük el az utóbbi néhány évtől alkalmazni a vizes blokkokban (konyha és fürdőszoba területén) a fához megtévesztésig hasonlító gres burkolólapokat. A műanyag ablakok, műanyag nyílászárók is némi hamis trükkel, különleges fóliák alkalmazásával akár megtévesztően is hasonlóak lehetnek a természetes, pácolt vagy kezelt fa külleméhez. Választhatunk a gyönyörű vöröses cseresznye, mahagóni, vagy éppen a világos natúr nyír, az aranyló, természetes hatású tölgy vagy fenyő külsejű színek és fóliák közül, de persze más egyéb színek is léteznek, ha eljön hozzánk, akkor valamennyi választható árnyalatot megtekintheti.

Persze, ha az egyszerűség vagy a minimál stílus híve, akkor maradhat a fehér hagyományos műanyag ablak is, ezzel így nyilván pénztárcáját is megkíméli majd. Ezen termékeken kívül, - vagyis a műanyag ablakok és ajtók mellett, - forgalmazunk még speciálisan ezekhez a termékekhez kapcsolódó, számos hasznos kiegészítő terméket is, mint például a redőnyök és reluxák. Ezek a hasznos kiegészítő termékek az ablakaink, leginkább a műanyag ablakok hű társai lehetnek: jó szolgálatot tehetnek nemcsak az éjszakai pihenéskor, ha túlságosan zavaróak az utcai lámpák fényei, vagy a pedig Ön csak teljesen sötétben, minden fényforrást abszolút kizárva tud nyugodtan aludni. Arról már nem is beszélve, amikor valaki éjszakai munkát vállal, és nappal kénytelen kialudni magát, amikor már verőfényes napsütés van odakinn. A redőnyök ilyenkor elengedhetetlen szolgálatot tesznek, a reluxákkal pedig dolgozószobánkat tehetjük még kényelmesebbé a monitorról visszaverődő, szemünkbe sütő napsugarak ellen. Érdemes tehát ezeket is végiggondolnia, mielőtt nyílászárót cserál, illetve megrendeli nálunk a műanyag ablakokat.

Így Önnek is kényelmesebb: hiszen nálunk mindent egy helyen megtalál, és nem kell külön vállalkozókat keresgélnie a beépítésre is. Árainkról világos, jól áttekinthető összeállítást talál weboldalunkon a muanyagablakarak.hu -n! Kérje segítségünket és egyedi árajánlatainkat, ha valamiben segíthetünk, vegye fel velünk a kapcsolatot. Mi ügyfeleinkért vagyunk, és fontos számunkra az Önök otthonának és/vagy irodájának kényelme, és ezt szakértő segítséggel nyugodtan ránk bízhatja, ha ablakkal kapcsolatos igénye merül fel. Keressen bennünket bizalommal! Műanyag ablakainkat komplett és szakszerű beépítéssel, 10 év garanciával adjuk!