A lakásfelújítás mindig bontással kezdődik.

A lakásfelújítás mindig bontással kezdődik. Ahhoz, hogy valamit kicseréljünk, újjáépítsünk, szinte kivitelezhetetlen anélkül, hogy lebontsuk a régit. A lebontást persze elvégezheti Ön is, de a legjobb, ha ezzel is cégünket bízza meg. Így az egész munkafolyamat során mi dolgozunk majd, és így garantálni tudjuk a kifogástalan minőséget.

A lakásfelújítás soran érdemes arra is figyelnünk, hogy mit építünk az épületen kívül. Sokan erre az időszakra tervezik, hogy befedik a teraszt, vagy épp a kertbe emelnek egy szerszámtárolót. Azonban arról nem szabad megfeledkezni, hogy ha ilyen munkálatok folynak, akkor előtte egyeztessünk a hatóságokkal az engedélyköteles építményeinkről. Sokkal jobb már az elején dűlőre jutni velük, mint később egy esetleges bontás.
Lakásfelújítás destés

Senki nem fog bele szívesen a lakásfelújításba. Ha eszünkbe jut, hogy mennyi gonddal, bajjal és kosszal jár, egyből elmegy a kedvünk az egésztől. Ilyenkor jól jön a segítség. Önnek nincs más dolga, mint hogy megfogalmazza, milyen munkákat szeretne elvégeztetni, és a többit nyugodtan ránk bízhatja. Elhiheti, nem fog csalódni!

Lakásfelújítás felsőfokon, igényesen.