Nemzetközi költöztetés, áruszállítás nyugodtan, korrekt árakon.

Sokan azt hiszik, hogy egy külföldi költöztetés sok gonddal és idegeskedéssel jár, egy rémálom az egész. Ez igaz is, de csak abban az esetben, ha nem a megfelelő költöztető cégre bízzuk a nemzetközi költözés lebonyolítását. Az elsőre túl olcsó ajánlatok vonzóak lehetnek, de nem árt belegondolni abba is, hogy akár néhány ezer kilométert is utazhatnak a bútoraink, amit szeretnénk ugyanolyan állapotban látni, mint a a felrakodáskor.

Nos, Én komoly figyelmet szentelek az informáltságra. Ami észrevehető a weboldalamon is. A honlapomon kizárólag saját készítésű képek találhatóak, melyekkel sokan visszaélnek. Erről is olvashat, ha ellátogat a weboldalamra. A céges adatokat is megtalálja, adószámmal, telephellyel. Szóval igyekszem arra törekedni, hogy már előre bizalmat keltsek az emberekben, amit a munkámmal tovább növelek.

Nemzetközi költöztetés, áruszállítás


Ebben segítségemre vannak tapasztalt költöztető kollégáim is, akiket szigorúan megválogatok. Persze dolgozhatnék Én is rutintalan, erőtlen fiatalokkal, diákokkal, akik pár száz forintos órabérért is eljönnek dolgozni. Ez nagyon ügyfélcsalogató ötlet, de általában egy ilyen költözésnek nem lesz jó vége. Egyszer egy ilyen "diákcsapat" után mentünk "menteni". Ugyanis a gyerekek nem bírták el a három személyes kanapét, és mindent visszapakoltak az udvarra. Ügyfelem kétségbeesve hívott fel egy szombati napion. Természetesen megoldottuk a költözést.

Ugyanaz a helyzet külföldi költöztetésnél is, sőt még jobban oda kell figyelni. Sokszor előfordult már, hogy több országon keresztül szállítottunk bútorokat, utaztunk kompon, vonaton. Költöztettünk az Európai Unión kívül is (Svájc, Norvégia, Szerbia, Montenegró). Egy ilyen munkánál fontos a vezetés is, mivel nagyon kevés ember van, aki mellett Én pihenni tudok a jobb oldalon, és nem kell félnem attól hogy valami baj lesz. Költöztettünk már Németországba, Angliába, Belgiumba, Olaszországba, Romániába, és még sorolhatnám. Tehát ha nyugodtan, és kedvező áron szeretne költözni belföldön vagy külföldön, akkor kérjen tőlem árajánlatot, és nem fogja megbánni.