Hómotorral a Bihari hegyekben

A motorosszán túra egy újfajta, a hagyományostól eltérő téli extrémsportok közé tartozó csapatépítő program. Aki részt vesz motorosszán túrán, annak izgalomban és havas kalandokban nem lesz hiánya! Felejthetetlen élményekkel fog gazdagodni, amikről nagy izgalommal fog beszámolni majdani unokáinak is.

 

Személyiségfejlődés a téli csapatépítő programok alatt

Talán nem is gondolnánk, hogy egy motorosszán túra alkalmával mennyit fejlődhet magabiztosságunk. Mint az extrémsportok általában, a motoros szánozás is önbizalom növelő hatású. A félelem leküzdése önbecsüléssel is párosul, hiszen mi is töltené el jobban az embert büszkeséggel, mint az, hogy leküzdött egy hatalmas akadályt - a félelmét - az életben? A másik nagy előnye a motorosszán túráknak a társaság összekovácsolódása, a csapatszellem erősödése. A téli csapatépítő programon az együtt átélt kalandok alkalmával a résztvevők kibontakozhatnak, jobban megismerhetik önmagukat és társaikat, megtanulják, hogy csapatmunkával minden eredményesebb.

 

Motoros szánozzon a Bihari hegyekben!

Ha felkeltette érdeklődését és szívesen átélné a motorosszán túra izgalmait, jöjjön el az Erdélyben található Bihari hegyekbe! Fehérben ragyogó, hófödte táj, ahol hatalmas fenyők magasodnak, ez az ideális helyszín a sítalpakon robogó hómotor kipróbálására!

Bővebb információért kattintson ide >> http://hoszan.hu/motoros-szan/