Egészség - Szépség

InfraSlimX, ha elég a hagyományosból

Egyedi, különleges, sokoldalú és hatékony edzés – mindezt egyszerre kínálja az InfraSlimX, a Budapest 16. kerületében található Szép Anyák Alakformáló- és masszázsszalon gépe. Az infrabicikliben fekve kell tekerni, ám sokkal többről van szó, mint szimpla kerékpározásról. Az InfraSlimX hét, önmagában is hatásos funkciót épít egymásra, így az edzésekkel látványos eredményeket érhetők el. Az InfraSlimX fekvő kerékpár, amely egyszerre vákuum, infrasugárzók vannak benne, továbbá kollagén-fény-, oxigén-, ózon- és aromaterápiát alkalmaz. Mindezek együttes hatásával az infrabicikli formálja az alakot, növeli az edzés hatékonyságát, no meg csökkenti a narancsbőrös tüneteket. Az InfraSlimX-nek köszönhetően ráadásul akár több centitől is elbúcsúzhatunk, felgyorsulnak a méregtelenítési folyamatok, feszesebb és egészségesebb lesz a bőr.

Bővebben...

Optimum Fogászat Budapest – Felnőttkori fogszabályozás

 

A fogszabályozás célja ma már nem csak az esztétikai eredményekről szól. Sokkal fontosabb, hogy egészségesek legyenek a fogaink, ugyanis egy rendezetlen fogsor nagymértékben tudja befolyásolni mindennapi életünket. Harapásnál és rágásnál sem a legesztétikusabb és a szabálytalanul álló fogak nehezebb tisztításánál fogszuvasodás és ínybetegség is kialakulhat. A fogak rendbe tételét nem érdemes halogatni, érdemesebb minél előbb elkezdeni. Látogasson el a személyes, ingyenes konzultációnkra, ahol több információt kaphat lehetőségeiről!

 

Bővebben...

Optimum Fogászat Budapest – A láthatatlan fogszabályozás

Sok vendégünkben felmerül a láthatatlan fogszabályozás igénye, azonban a legtöbben igen keveset tudnak ezen lehetőségről, az Optimum Fogászaton viszont segítünk önnek megtalálni a legideálisabb észrevehetetlen kezelést.. Mindenki szeretné teljesen észrevétlenül megoldani a fogszabályozást, de fontos tudni, hogy ez nem minden esetben kivitelezhető, azaz nem minden eltérést tud megfelelően orvosolni, illetve kényelmetlenebbek is lehetnek, mint a hagyományos, „látható” fogszabályozó készülékek.

Bővebben...

A gyökérkezelésről

Bármilyen fogászati probléma is álljon fent, amíg ésszerűen lehetséges, a fogorvosok igyekeznek megmenteni a természetes fogat. A konzerváló fogászat egyik fontos eleme a gyökérkezelés. Ennek lényege, hogy oly módon tisztítják ki a fogat, hogy eltüntetik a belsejéből a gyulladt és elhalt szöveteket. A gyökérkezelésnek köszönhetően nem károsodnak tovább a szöveteket, és persze búcsút inthetünk a fájdalomnak is. Minden ember más eset, ám általánosságban is felvázolható a gyökérkezelés menete a fogászaton. A fogorvos diagnózist állapít meg, majd jöhet az érzéstelenítés. Nagyjából ez a gyökérkezelés legkellemetlenebb része, innentől ugyanis már semmi sem fáj. Átfúrják a fogkoronát, feltárják az idegkamrát, megvizsgálják a fogat, a gyökércsatornák helyét. Ezt követi a tisztítás, majd a csatornába fertőtlenítő anyagot pakolnak, aztán jön az ideiglenes tömés, és ha nincsenek panaszok, egy hét múlva elkészül a végleges gyökértömés. Összességében a gyökérkezelés gyors és tartós megoldás nyújt a leggyakoribb fogászati problémák egyikére.

Bővebben...

Fogászat Óbudán

Számos szakmában a tapasztalat aranyat ér, s a mondás igaz a fogászatra is. Nem csoda hát, ha a 43 éve szakorvosként dolgozó Toldi Ferenc vezette Dr. Toldi Implantológia igencsak kedvelt a főváros 3. kerületében, Óbudán. Bár sokan legfeljebb egy fogtömés vagy gyökértömés miatt keresik fel az óbudai fogorvost, olykor elengedhetetlen a fog pótlása is, amely egy fog implantátum beültetésével történik meg. Az óbudai fogászaton nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy a fogászat, a szájsebészet aktuális szakmai elveit az egészséges életmóddal egyensúlyban valósítják meg. A módszer során persze alkalmazkodnak a beteg lehetőségeihez is.

Bővebben...

dr. Seidner Judit - kardiológiai magánrendelés

Tartja a mondás, az egészség a legfontosabb kincsünk, s mint annyi másra az életben, erre az igazság is akkor tudatosul bennünk, amikor hiányt szenvedünk belőle. Ha valami bajunk van, egyszerre felértékelődik az a csendes, magától értetődőnek vett időszak, amikor minden rendben volt. Tegyünk azért, hogy az egészség minél tovább tartson! A legfontosabb szerveink egyike a szív, ennek épségét őrizhetjük meg akkor, ha felkeressük dr. Seidner Judit kardiológiai magánrendelését. A praxist Budapest elegáns, jól megközelíthető részén, a XII. kerületben viszi, de a szakember nem emiatt népszerű a páciensek között.

Bővebben...

A root canal treatment cannot wait until we go home

If we stay in London for longer time, we should be updated with the medical services in our neighbourhood. For example a root canal treatment cannot wait until we go home, it can be very painful, and can have adverse effects over our whole body, not to mention systemic inflammation that can increase because of our teeth. There are very good services in London meant to treat all kind of dental problems, even on Sundays and Bank holidays.

Bővebben...

Elégedetlen fogorvosával?

Elege van a fájdalomból, de még nem tudja, hogyan szüntesse meg? Fáj a foga, azonban nem bízik a korábbi orvosában? Netán tart attól, hogy rosszul vagy figyelmetlenül kezelik? Nem érdemes tovább várnia vagy kompromisszumokat kötnie, és olyan orvoshoz járnia, akit nem tart ideálisnak, amikor a www.topfogaszat.hu oldalon közvetve és közvetlenül is megoldást talál a problémáira.

Bővebben...

Pszichológus Budapesten

Az embereknek többnyire megannyi gondjuk szokott lenni, amelyeket legyűrnek vagy nem. Sokszor hallhatjuk azt is, hogy megoldódik majd az idővel, véleményünk szerint azonban pedig célravezetőbb, ha felelősséget vállalunk mi is és teszünk azért, hogy ne csak az időé legyen a dicsőség. Javasolt pszichológushoz fordulni, mert ő ezzel foglalkozik nap, mint nap, jó segítséget kaphat ön is, amely által helyre teheti az életét. Célunk, hogy a terápia által bárki, aki hozzánk fordul, hatékony segítséget kapjon.

Bővebben...

Pszichológusok akik segítenek

Segítséget kérni nem szégyen, előrelépés. A legtöbb, amit önmagunkért, vagy szeretteinkért tehetünk az, hogy profi pszichológus tanácsát vesszük igénybe. Életkortól és nemtől teljesen függetlenül vehetjük igénybe ezeket a tanácsokat. A szakember segítségével leküzdhetjük az óriási problémáinkat és továbbléphetünk. Megfelelő segítséggel mindennel szembenézhet. Válasszon minket akkor is, ha családtagjának, barátainak keres támogatást.

Bővebben...

Toyota szerviz

Bízd biztos kezekre a kocsid megjavítását! Mi vagyunk a legjobb Opel szerviz Budapest 2. kerületében, fordulj tehát hozzánk. Elégedett ügyfelek sokaságára tettünk már szert, bizton állíthatjuk, hogy téged sem fog csalódás érni. Néha sajnos történik egy kisebb-nagyobb baleset, vagy csak az autó gondol egyet és elromlik. Hozd el hozzánk, hisz szerelőink megbízhatóak, a valós árat fogják elkérni. Ha többet szeretnél megtudni, akkor lépj fel honlapunkra.

Bővebben...

Fogászat Londonban

A fog egészségével kapcsolatos problémák, kérdések nagyon fontosak, hiszen a fogunknak is szüksége van az egészségre, úgy ahogyan az egész létünknek. Nem érdemes halogatni a fogfájást, mivel idővel csak rosszabbodhat a helyzet, időben kell kezeltetni. Mi ebben segítséget tudunk nyújtani külföldön is, mivel magyar fogorvos Londonban is megtalálható bárki számára. Mi a minőséget szem előtt tartva dolgozunk, így kizárólag modern gépekkel dolgozunk és minőségi implantátumokat, töméseket használunk.

Bővebben...

Fogászati rendelő Budapesten

A fogfájás egy nagyon kellemetlen dolog tud lenni és semmi esetre sem szabad hanyagolni, mert csak tovább romlik, mindenképpen kezelni kell. Mi tudunk önnek is segíteni a Vitalitás Fogászat II. kerület rendelőnkben. Itt korszerű gépekkel dolgozunk, hogy önnek minél kevesebb fájó pillanatokat okozzunk. Továbbá tudjuk, hogy régebben bizonyára nem kicsit megkínozták önt a foghúzással és már a rendelőktől is libabőre lesz egyes embereknek. Mi ezért otthonos, kellemes hangulatú rendelővel fogadjuk önt is.

Bővebben...

Vasorrú bába

Egyre többen foglalkoznak az álomfejtéssel, hiszen ilyenkor a szimbólumokon keresztül tudatalattink a tudatnak üzen. Ha épp achátról álmodsz, érdemes átgondolnod, milyen dolgoktól kell megvédjed magad, életed, hiszen ez a nagy erővel rendelkező kő megvéd különféle varázslatoktól, balesetektől. Ha ilyen szimbólumok bukkannak fel álmaid során, akkor valószínű, hogy veszély leselkedik rád. Az álomfejtés persze nem ilyen egyszerű, megtanulni oldalunk segítségével megtanulhatod.

Bővebben...

További cikkeink...