Bútor - Otthon

Mik a LED fényforrás előnyei?

Miért a led? – tehetnénk fel a kérdést. Noha a legtöbb háztartásban még a hagyományos égők izzanak, a jövő a ledé. A régiek szó szerint izzanak egyébként: a megszokott égők a fémszál felmelegedésekor érik el a fény kibocsátásához szükséges energiát, ebből is fakad, hogy az energia nagy része igazából feleslegesen termelődik, és a melegítésre megy el. A led égők ezzel szemben az elektronok felszabadulásából nyerik az energiát, így a hagyományos fényforrásokhoz képest akár 90 százalékos energia-megtakarítást is el lehet érni. A led égők élettartama többszöröse a többi izzónak, akár 30-100 ezer óráig is működnek, azaz az egyszeri beruházási költség idővel megtérül.

Bővebben...

Környezettudatos raklapok

Napjainkban nem lehet eléggé hangsúlyozni a környezetvédelem fontosságát, hiszen az elmúlt évtizedekben és most is óriási szennyezésnek és pusztításnak van kitéve a bolygónk. Éppen ezért minden apró tett számít a Föld megóvásában. Az újrahasznosítás pedig nem is csekély haszonnal járó folyamat. A mindennapokban is megvalósítható a kidobásra ítélt eszközök újrahasznosítása, a raklapoknál is.

Bővebben...

Irodabútorok

A pénz egy nagyon fontos tényező minden ember életében, ez pedig nem is meglepő, hiszen gyakorlatilag, ha nincsen pénzünk, akkor még élni sem tudunk. Emiatt rengeteg ember kezd saját vállalkozásba. Amennyiben még önnek sincs berendezve az irodája, akkor keressen bátran minket, mivel mi egyedi irodai bútort tudunk készíteni az ön számára is. Meg tudjuk valósítani az ön elképzeléseit, így biztosan olyat tudunk készíteni, amely passzolni fog az irodához. Tekintse meg a honlapunkat!

Bővebben...

Takarítás Budapesten

Amennyiben Ön, illetve cége, vállalkozása, üzlete Budapesten takarítót keres, takarítást szeretne otthonában, lépcsőházában, irodájában, bátran forduljon hozzánk! Ingyenes felméréssel és ajánlatkéréssel.
takarítási árak: Árainkat minden esetben az elvégzendő feladatok mennyiségének, munkaigényének megfelelően alakítjuk ki - a megrendelő számára a lehető legkedvezőbb konstrukciót kínálva.

Bővebben...

Hogyan védjük matracunkat?

Örülhetünk, ha hosszú keresgélés és próbálgatás után végre megtaláltuk az ideális ágybetétet. Azonban, hogy minél hosszabb idő után kelljen új matrac után nézni, érdemes gondosan megőrizni a jelenlegit. Néhány hasznos tippel szolgálunk a matrac élettartamának meghosszabbítására, így akár évekkel tovább használhatja a kiválasztott ágybetétet. A legtöbb szakértő úgy tartja, érdemes forgatni a matracot.

Bővebben...

Csaszkókályha \"Hangulatot teremt otthonában!\"

 

Egy cserépkályha, kandalló, vagy esetleg kemence  minden szép igényes otthonban megtalálható, hiszen mindenki tisztában van azzal, hogy sokkal esztétikusabbá, és gazdaságosabbá tudunk varázsolni ezáltal egy ingatlant. Mindenki szereti a lobogó tűz látványát, egy igényesen megépített kályha szépségét, hiszen tényleg nagyon esztétikus és felemelő látványt tud nyújtani, a hangulatról már nem is beszélve.

 

 

Bővebben...

Egyedi bútorok

Már minden webáruházat és szolgáltató weblapját átnyálazta, de még nem talált magának olyan egyedi bútort, mely maximálisan kielégítené igényeit? Akkor biztosan nem szembesült még a Geobútor termékkínálatával! Itt biztosan rátalálna kedvencére!

Bővebben...