Motorszerviz és általános karbantartás kétkerekűinkre

Ön is robogóval, motorral közlekedik az utakon? Mert ebben az esetben elengedhetetlen lesz a biztonságunk érdekében az általános, rendszeres időközönkénti átvizsgálás, vagyis a motorszerviz.

A legszerencsésebb, legjobb megoldás az, ha olyan profi szakszervizt, motorszerviz céget bízunk meg a munkával, illetve szolgáltatással, elvégre csak a kedvenc járgányunkról, azaz a szemünk fényéről van szó, sőt ha továbbmegyünk: akkor testi épségünkről és biztonságunkról van szó - akik igazi szenvedéllyel, szeretettel, és profi szakértelemmel kezelik majd a járgányt, és valódi elkötelezettséggel állnak a motorokhoz.

budapesti motorszerviz

A főváros 17 kerületében lévő motorszerviz szakértelmére biztosan és ráadásul egész évben számíthatunk! Rendszeres kedvezményekkel, sőt ajándék-szolgáltatásokkal is meglepnek majd minket, amire pl. akár nem is gondolnánk, de nagyon jó, hogy van! Ilyen volt pl. a téli motortárolás alatti rendszeres benzin-konzerválás, és akkumulátor karbantartás, és a lánc mindennapos tisztítása is.

Aki a télen náluk teleltette a motort, most a tavaszi, általános nagy átvizsgálás árából 15% kedvezményt is kap! Az ügyfélbarát kiszolgálás, a több mint jól elvégzett szolgáltatás és a kedvezményes szolgáltatások mind csábítják a lelkiismeretes motor-tulajdonosokat, hogy a budapesti motorszerviz munkatársaiknál kössenek ki, és akár egész évben is garantáltan számíthatnak rájuk.