Autó és Motor kiegészítők

Ne csak a telefonját, autóját is védje

Sajnos nem létezik olyan út, amelyen ne lenne szennyeződés, apróbb kövek, melyek károsíthatják a gépjármű karosszériát, ha nekicsapódnak. Emellett változatos kémiai hatások is érhetik az autót (kátrány, gyanta, madárürülék), károsíthatja akár a helytelen autómosás is, ahogyan a parkoláskor keletkező apróbb horzsolások. A kővédő fólia azonban minden előzetesen felsorolt sérülés ellen védelmet nyújt. Az XPEL karosszériafólia olyan megjelenést biztosít autójának, mintha éppen most hozta volna el újonnan a kereskedőtől, vagy éppen újrafényezték volna. Az impozáns látványon felül, talán még fontosabb, hogy az öngyógyuló fólia megvéd kőfelverődés következtében keletkezett sérülésektől és az időjárás viszontagságaitól is. Ha karcolás éri a fóliát, hő hatására regenerálódik és a későbbiekben is magas hatásfokkal védi a járművet.

Bővebben...

Motorszerviz és általános karbantartás kétkerekűinkre

Ön is robogóval, motorral közlekedik az utakon? Mert ebben az esetben elengedhetetlen lesz a biztonságunk érdekében az általános, rendszeres időközönkénti átvizsgálás, vagyis a motorszerviz.

Bővebben...

Gps nyomkövető

Útnyilvántartás GPS-es eszköz és hozzá tartozó szoftver segítségével. Egy teljesen magyar fejlesztésű rendszer, amit arra terveztek, hogy mindenki munkáját megkönnyítse. Adminisztrációs feladatokat leegyszerűsít és a költségvetést is megkíméli. Kell ennél több? Ha felcsigázott ez a lehetőség, akkor keress rá bátran a holazauto.hu/utnyilvantartas oldalra, ahol részletes leírások várnak rád az adott témával kapcsolatban. Ne habozz és kérj még ma személyre szabott ajánlatot online vagy telefonon.

Bővebben...

Motor alkatrészek

Webáruházunk kiváló lehetőséget kínál mindazok számára, akik alacsony áron szeretnének kiváló minőségű robogó alkatrészeket venni. Nagyon sok minden megtalálható nálunk. Nemcsak magánszemélyek rendelését fogadjuk, de cégek és szervizek is fordulhatnak hozzánk. Általában ha elromlik valami, amit ki kell cserélni az szokott lenni, hogy vagy nem lehet megvenni, vagy túl drága. Széles termékkínálatunknak hála, ez nem így van. Bővebben weboldalunkon tudakozódhat.

Bővebben...

Motor és robogó kipufogók

Szeretnél kicsit szerelgetni a motorodon, ki akarsz cserélni néhány alkatrészt benne, hogy jobban működjön és biztonságosabb legyen a motor? A biztonság a legfontosabb, ha a legjobb motor alkatrészek érdekelnek, akkor csak látogass el az oldalunkra, mert itt igazi minőséghez jutsz hozzá igazán alacsony árakon. Turbózd kicsit fel a motort látványilag illetve teljesítményileg is innen az oldalunkról. Rendelj innen, ha az igazi minőséget elérhető árakon szeretnéd beszerezni!

Bővebben...

Therautó bérlés - City Rent A Car Kft

A fő autóbérlési profilunkat jelentő hűtős teherautó bérlés mellett, már önálló teherautó kölcsönzési kategóriát is nyitottunk. Gyors, rugalmas, akár telefaxon keresztül is élhet autókölcsönző szolgáltatásunkkal. Weboldalunkat és kínálatunkat PC-n és mobil telefonon is böngészheti. Ha, autót bérelne, akkor nem kell mást tennie ...

Bővebben...

Sofőrszolgálat Budapesten és környékén fix tarifával

Egy olyan nagyvárosban, mint Budapest gyakran előfordul, hogy nem úgy végződnek a dolgai, ahogy elképzelte. Egy munka utáni randevú, vagy üzleti vacsora, ami előtt már nincs ideje hazamenni lerakni autóját, bármikor becsúszhat. Ilyen esetekben, nehéz megállni, hogy ne koccintson üzleti partnereivel, vagy a kiválasztott hölggyel. És ilyenkor jön a probléma, hogy autóját nem szívesen hagyja őrizetlenül, illetve másnap szüksége van rá. Ebben az esetben se üljön autóba ittasan, van erre megoldás. A sofőrszolgálat segítsége ilyenkor nélkülözhetetlen, hiszen ők vállalják, hogy hazaviszik Önt, saját autójával.

Bővebben...

Autósoknak

Cégünk autószerelőként évek óta állja a sarat. Foglalkozunk mindenféle típussal is, és törekszünk új technikák beszerzésére is. Képesek vagyunk gyorsan orvosolni a problémákat, hogy Ön minél korábban tudja újra használatba venni a gépkocsit. Keresse fel oldalunk tekintse meg szolgáltatásaink, keressen minket elérhetőségünkön.

Bővebben...

Autó karbantartás

Manapság életünk elképzelhetetlen a motorizált közlekedés nélkül. Szinte mindenkinek van autója, motorja, vagy vállalkozásához valamilyen egyéb járműve. De nincs mindenkinek egy jó szervize, ahova betérhet gyors javításra vagy bármilyen egyéb autós szolgáltatásra és teljesen meg legyen velük elégedve. Önnek is kell egy megbízható autó szerelő?

Bővebben...

Házalakítás!

Ha Ön társasházban lakik, akkor biztosan van egy szolgáltató, aki gondoskodik a megfelelő képviseletről. Sokan vagyunk azonban akik változtatni szeretnénk, de nem találtuk még meg a megfelelő szolgáltatót, az interneten böngészve sok weblapot találhatunk, miért is döntsünk e mellett. Ésszerű felépítésével könnyű tájékoztatást ad egy külső látogatónak, az információ lényege gyorsan megtalálható, és számtalan elérhetőség egyikén érdeklődhetünk, akár online is.

Bővebben...

Téligumi hihetetlenül kedvezményes áron

Igaz még javában tart a nyár, de szépen lassan újra beköszönt az ősz és a tél, így ideje gondolni a téligumikra is. A Gumiakciok.hu -n folyamatos kedvezmények várják legyen az nyárigumi, téligumi vagy egy új szett felni. Webáruházunkban több mint 20 gyártó, több száz fajta gumiabroncsa közül választhat. Ha olyan gumiabroncsra lenne szüksége, ami nincs készleten azt is viszonylag gyorsan 2-3 nap alatt tudjuk szállítani.

 

Bővebben...